Rólunk

A Kata kert-bútor Kereskedés 2005 januárjától forgalmazza termékeit, melyek egy igényes udvar elengedhetetlen részét képezhetik.

Termékein színvonalassága tükröződik vissza a megmunkálásukat, kidolgozottságukat és kialakításukat illetően, rendkívüli odafigyeléssel és szakértelemmel készülnek. Főérv számunkra, hogy bútoraink egyedi készítésűek legyenek, és minden egyes alkatrészükről az odafigyelt kézimunka szép összhangja fogadja a hozzánk érkezőket és az elégedett vásárlókat.

Kereskedésünk Kehidakustányban, Zala Megye szívében helyezkedik el Hévíztől 10, Keszthelytől 15, Zalaegerszegtől 30 km-re.

Igény szerint alakítható összes termékünk, az ország egész területére és országhatárokon túl is tudjuk a szállítást vállalni, elérhető áron. Rugalmasan kezeljük vásárlóink óhaját, amennyiben helyszíni felmérést kérnének szakemberünk a megbeszélt időpontra, érkezik a megadott címre. Egyedi kialakítású teraszok ill. kerti bútorok tervezésében segítséget tudunk nyújtani, amennyiben az általunk eddig elkészített termékek közül egyik sem nyerte meg teljes mértékig tetszését.

Termékeink mellett feltüntetett árak irányárak, az egyéni elképzelések, változtatások, illetve EGYEDI KEDVEZMÉNYEK függvényében változhatnak, tartalmazzák a teljes összeszerelés, festés költségét is, de a fuvardíjat nem!

Vállalkozásunk szeretettel vár minden érdeklőt, személyesen Kehidakustányban.

Bárminemű információra van szüksége elérhetőségeinket itt találja.

Remélem érdeklődésüket, felkeltettem, és termékeink élményt tudnak nyújtani önöknek,
valamint büszkén lesznek leendőbeli tulajdonosok.

Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!